Dopolnilni program Vikan

Vikan so visoko kakovostni pripomočki za pranje vseh vrst vozil. Da vam bo čiščenje v veselje in užitek vam pri nas lahko pomagamo z pripomočki s katerimi si bistveno olajšate delo in pa učinkoviteje  očistite osebna in tovorna vozila. Pripomočki za čiščenje VIKAN so nepogrešljivi pri čiščenju kombiniranih vozil, tovornih vozil in avtobusov. Na voljo so krtače, ščetke, ročaji, brisalci stekel.

vikan

Ščetka pretočna

Vikanova pralna krtača z možnostjo brezstopenjske nastavitve kota uporabe s cepljenimi vlakni posebej primerna za pranje in čiščenje v avtopralnicah za posebej občutljive avtomobilske barve. V kombinaciji z Vikan ročaji je praktično dostopna za vsa višja vozila kot tudi plovila. Gumijasta obroba na krtači preprečuje odrgnine na površinah in udarce na krtači.

-vikan-

Brisalec za stekla 35 cm zelen

Odličen upogljiv Vikanov brisalec za steklene in druge ravne ali rahlo ukrivljene površine, uporaben tudi v avtopralnicah in v avtobusni in prevozniški branži. Brisalec je primeren za vse Vikan ročaje.

vikan-

Ščetka ročna mehka bela

Vikanova ročna ščetka z gladko ergonomskim oblikovanim ročajem. Mehke ščetine so namenjeni za čiščenje suhih, drobnih delcev, npr prahu, moke, sladkor v prahu….

vikan-5

Vikan ščetka za aluminijasta platišča

Mehka Vikan ščetka namenjena varnemu in učinkovitemu čiščenju aluminijastih platišč.

Back to top