Pripomočki za nanašanje sredstev za predpranje

razprsilec

Razpršilec - Bomba 24l

Razpršilec je odličen pripomoček za nanašanje sredstev za predpranje na vozilo. Razrečeno čistilo z vodo natočimo v razpršilec, nato z pritiskom zraka napolnimo razpršilec z zrakom, nato lahko odklopimo zrak in uporabljamo razpršilec brez nepotrebnih cevi, zato je razpršilec zelo priročen.

1

Razpršilec Inox

Razpršilec je odličen pripomoček za nanašanje sredstev za predpranje na vozilo iz Inox materiala. Razrečeno čistilo z vodo natočimo v razpršilec, nato z pritiskom zraka napolnimo razpršilec z zrakom, nato lahko odklopimo zrak in uporabljamo razpršilec brez nepotrebnih cevi, zato je razpršilec zelo priročen.

Razpršilec je narejen iz zelo kvalitetnega materiala

MIX

MIXING SISTEM

Mixing sistem skrbi, da imate vedno pravilno mešanico detergenta in vode in le tako ne more priti, do poškodb na vozilu zaradi nepravilne mešanice detergenta. Mixing sistem zagotavlja ob vsakem trenutku optimalno mešanico detergenta in vode.

penomat

PENOMAT

Penomat pritrdimo na pištolo visokotlačnega čistilca, to nam omogoča, da na vozilo nanesemo bogato aktivno peno, katera očisti vozilo, Nato izperemo vozilo z visokotlačnim čistilcem.

UPORABA: V penomat nalijemo razrečen detergent z vodo.

Back to top