Popravilo in nega usnja

Posebna pozornost velja tudi čiščenju usnjenih delov v avtomobilu. Če želimo svoje drage usnjene sedeže v avtu še dolgo gledati lepe in negovane, ne velja zmeraj upoštevati sicer dobronamernih nasvetov naših babic. Navadne kreme za roke in telo, kreme za čevlje in mast raje uporabljajo za druge namene, usnje pa negujmo tako, kot svetujejo strokovnjaki, saj bomo z omenjenimi babičinimi zvarki svojim usnjenim predmetom naredili več škode kot koristi. Usnje zahteva še posebej skrbno nego, saj se sčasoma postara in postane trdo, pojavijo se razpoke, barva se lušči, svoje naredi tudi sončna svetloba, da o nesrečah, katerih posledica je poškodovan material, sploh ne govorimo.

nega-usnja

Obrabljeno usnje

Čiščenje, osvežitev barve in nega avtomobilskega usnja

 

Običajni sledovi obrabe pri avtomobilih se lahko z našimi produkti čudovito očistijo, popravijo in negujejo. Posebej del voznikove sedeža pri vstopu je podvržen obrabi in originalna barva se s časom obrabi.

Popravilo razpok z tekočim usnjem

Popravilo razpok s tekočim usnjem

 

Majhne poškodbe se lahko brez težav popravijo s tekočim usnjem. Tekoče usnje je obarvano polnilo za popravilo majhnih lukenj, razpok, globokih prask in zlomov. Tekoče usnje napolni in zalepi takšne poškodbe in ostane tudi ko se posuši mehek in gibljiv.

Back to top