Čistilne pištole

twister

TWISTER - Čistilna pištola

Profesionalna čistilna pištola TWISTER je idealna za čiščenje notranjost vozil ter težko dostopnih mest.

tornador-foam-z-011

TORNADOR FOAM GUN

Tornador Foam Gun je čistilna pištola, ki ustvarja bogato peno ob čiščenju. Čistilna pištola omogoča, da čistilo spremenite v tanko in dolgotrajno peno. Čistilno pištolo Tornador Foam Gun lahko uporabljamo za notranje in zunanje čiščenje vozila. Pena, ki jo pištola ustvarja je tako čvrsta, da ne polzi niti po vertikalnih površinah.

tornador-black-z020s

TORNADOR BLACK

Profesionalna čistilna pištola za čiščenje notranjost vozil ter težko dostopnih mest. Pištola se od svoje predhodnice razlikuje po spremenjeni obliki in izboljšani zmogljivosti. Rotacijski del je opremljen z zatesnjenimi krogličnimi ležaji, kar preprečuje oksidacijo ter z tem posledično okvaro pištole. Zaradi zasnove pištole je obraba delov minimalna, saj rotacijski del ne pride v kontakt s plastično trobento.

tornador-beast

TORNADOR BEAST

Tornador Beast je odličen pripomoček za čiščenje težko dostopnih mest v notranjosti vozila. Nastavek pritrdite na cev sesalca. Tornador Beast dviguje umazanijo z pomočjo zraka, da jo lažje posesate. Primeren je za čiščenje najtrdovratnejše umazanije v notranjosti vozila na težko dostopnih mestih..

tor-z-014

TORNADOR - Izpihovalna pištola

TORNADOR Izpihovalna pištola je odličen pripomoček za izpihovanje težko dostopnih mest, saj umazanijo odstrani iz teško dostopnih mest in jo tako lažje očistimo.

Rotador-Adaptor-Z-300-1

TORNADOR ROTADOR

TORNADOR ROTADOR je najnovejši izdelek, ki vam omogoča izjemno moč čiščenja. Nova tehnologija omogoča hitrejše in še lažje čiščenje kot kadar koli prej! Izdelek se enostavno namontira na Tornador Black Z-020 in Classic Z-010, ki jima omogoči možnost odsesavanja umazanije.

3719712

TORNADOR in TWISTER - Rezervni deli

Na zalogi imamo tudi vse rezervne dele za vse čistilne pištole, ki jih prodajamo.

Back to top