Sredstva za zaščito in vzdrževanje vozila

SC0 HYDRO SEALANT - Nano vodoodbojno zaščitno sredstvo

SC0 je sredstvo na vodni osnovi za zaščito površino, ki s siloksani in fluoropolimeri ustvari kemijsko in molekulsko zaščito. Njegova edinstvena formula daje neverjeten sijaj in ustvari protidežni učinek ter daje na dotik svilen občutek. SC0 ne vsebuje destilatov surovega olja in se zato lahko preprosto nanaša tudi pri skrajnih temperaturah. Lahko se nanese neposredno na lakiranih površinah ter na površinah, ki so že obdelane z zaščitnimi sredstvi. Zaščita traja do 5 mesecev, če se ga nanaše nerazrečenega in v primeru pravilnega pranja avtomobila z SP1, S2; do 9 mesecev če se po 20 minutah kombinira z W1 in vzdržuje s H2O vsaj vsaka 3 pranja.

Poraba: 30ml na avto

SC1 SEALANT - Nano vodoodbojno zaščitno sredstvo

SC1 je izjemno hitro zaščitno sredstvo za lakirane površine, ki s pomočjo najsodobnejše in najnaprednejše nanotehnologije ustvari kemijsko in molekulsko zaščito. Njegova edinstvena formula daje neverjetno zaščito in ustvari protidežni učinek ter daje na dotik svilen občutek. SC1 je bil zasnovan kot zaščitno sredstvo za lahko nanašanje in se nanaša zelo hitro in preprosto. Lahko se uporablja neposredno na barvane ali voskane površine, obdelane že z drugimi zaščitnimi sredstvi in nano premazi, ter tako izboljša njihovo delovanje, ne da bi prišlo do kopičenja.

Poraba: 30ml na avto

H20 COAT - Hidrofobičen premaz

H2O zagotavlja takojšen učinek hidrofobičnosti po čiščenju vozila, preden posušite avto nanesite premaz H20 in s tem pospešite sušenje vozila. H2O na barvi, plastiki, kovinskih zaključkih, platiščih in šipah ustvari kemijsko prevleko in omogoča daljši obstoj zaščitnih slojev premazov in voskov, ki so že nanešeni na vozilo, površini pa daje bleščeč in svilen videz. Njegovi posebni delci se samodejno hitro vežejo z površino ter jo s tem zaščitijo pred kemikalijami, ptičjimi iztrebki, hkrati pa ta postane vodoodbojna in se lažje čisti.

Poraba: 80 ml na avto

SC3 GLASS SEALANT - Zaščitno in vodoodbojno sredstvo za steklene površine

SC3 je inovativni zaščitni premaz, ki ustvari vodoodbojni ter proti maščobi odporni premaz za vse steklene površine. Premaz SC3 zmanjša prijemanje umazanije in nastajanje vodnega kamna na vseh steklenih površinah, s tem pa občutno izboljša vidljivost skozi njih. Nanos SC3 je zelo preprost za nanos: z enim samim nanosom je njegov vodoodbojni premaz obstojen več pranj in na vse tekočine na alkoholni osnovi.

Poraba: 30ml na avto

SC2 DRESSING - Vodoodbojno sredstvo za osveževanje in zaščito plastike in usnja

SC2 je osvežilec površin na vodni osnovi za plastiko, vinil, usnje, gumo in akrilne materiale, ki s pomočjo siloksanov in fluoropolimerov ustvari kemijsko in molekulsko zaščito. Njegova edinstvena formula ustvari neverjeten globinski, antistatični in vodoodbojni učinek ter na dotik daje svilen občutek in ne masti površine. SC2 ne vsebuje destilatov surovega olja in se zato lahko preprosto uporablja tudi pri skrajnih temperaturah, ne da bi pri tem postal bel ali izločal oljnate snovi. Njegova posebnost je, da je odporen tako na kisla kot na alkalna pranja in da ščiti pred UV žarki ter zagotavlja ohranjanje barve predhodno obdelane plastike, žarometov in usnja do 5 mesecev.

W1 QUICK DETAILER - Hitro zaščitno čistilo in loščilo za vse površine

W1 Quick detailer je večnamensko hitro in učinkovito čistilo za primere, ko je treba hitro očistiti in hkrati zaščiti vse notranje in zunanje površine avtomobila. Njegova edinstvena formula poveča sijaj, vodoodbojnost in daje na dotik občutek svile. W1 je odličen pomočnik med sušenjem karoserije, ker zmanjša možnost, da na površini ostanejo sledi vodnjega kamna.

Poraba: 100-150ml na avto

Back to top