Sredstva za pranje in vzdrževanje vozila

SP1 Prewash - Sredstvo za predpranje z dodanimi encimi

SP1 je peneči detergent za predpranje, ki vsebuje našo najnaprednejšo formulo, je prvi detergent za predpranje z encimi na svetu za detailerje z globinskim čiščenjem. Zaradi encimov SP1 razkroji tudi najtrdovratnejšo organsko umazanijo . Že manjša količina SP1 zagotavlja znatno pralno, kar omogoča daljši obstoj predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena formula z lahkoto odstrani umazanijo, mrčes, olje in maščobe brez mehanskega delovanja brez da bi s tem poškodoval že premazane površine. Kljub visokem pH 11,50 zagotavlja varno čiščenje za nežne dele avtomobila, saj ne vsebuje natrijevega hidroksida in uporablja površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora za zmanjševanje napetostnih razpok materiala. SP1 ne vsebuje fosforja, EDTA, NTA.

Poraba: 50ml na avto

S1 Wash&Coat - Vodoodbojen šampon z encimi in z zaščito

S1 je nevtralen šampon, ki vsebuje našo najnaprednejšo formulo, prvi SiO šampon na svetu za detailerje z encimi, ki globinsko očisti, ščiti in podaljšuje življensko dobo predhodno nanesenega premaza. S1 razkroji s pomočjo encimov tudi najtrdovratnejšo organsko umazanijo. Že manjša količina S1 zagotavlja visoko pralno moč a ob enem je nežen do občutljivih površin, kar omogoča tudi daljši obstoj predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena formula, z najdragocenejšimi razpoložljivimi surovinami, se prilega površini in jo zaščiti pred alkalijami, ptičjimi iztrebki in ustvari visok sijaj, vodoodbojnost in odtekanje vode (beading in sheeting), ki traja do 4 mesecev.

Poraba: 15-20ml na avto

DS Scale - šampon in sredstvo za dekontaminacijo in odstranjevanje vodnega kamna

DS je nano šampon s nizkim pH-jem. Njegova inovativna formula zadrži in odstrani sloj, ki je nastal zaradi ostankov vodnega kamna ali vpliva kislega dežja in podaljša učinek predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena koncentrirana formula razmasti in očisti površino ter jo pripravi za nanopremaz, uporablja se ga lahko tako na steklenih površinah kot na karoseriji.

Poraba: 20ml na avto, 15ml na eno površino pri izredni dekontaminaciji.

D1 IRON - sredstvo za hitro dekontaminacijo sledi železa z nevtralnim pH

D1 je nevtralni detergent, ki s platišč, karoserije in steklenih površinah odstranjuje sledi železa, rje in oksida. Njegova energična formula napada železne mikro delce in ob tem spremeni barvo ter postane vijoličen ne da bi poškodoval karoserijo in plastične dele. Ta izdelek je nujno potreben za pripravo površin za poliranje in nanašanje zaščitnih premazov.

IC DEGREASING - Razmaščevalec

100% Degreasing je hiter in učinkovit večnamenski razmaščevalec z antistatičnim učinkom, za energično čiščenje prostora za motor, platišč, mrčesa, gumijastih in plastičnih preprog. Njegova edinstvena formula je izredno razmaščevalna in ne vsebuje natrijevega hidroksida, EDTA/NTA in fosforja, vendar nežna na občutljivih materialih. 100% Degreasing ima močen kelatni učinek čiščenje v globino platišč in kovinskih oblog, njegova edinstvena formula boljše in globlje očisti olja in maščobe brez agresivnih sredstev, pri čemer se ohrani originalni izgled površine.

N0 ODORS - Dolgotrajni odstranjevalec vonjav

N0 Odors je hiter in učinkovit izdelek z dodanimi encimi za odstranjevanje neprijetnih trdovratnih vonjav. Njegova edinstvena formula je zasnovana za odstranjevanje neprijetnih vonjav po hrani, tobaku, urinu, živalih itd., hkrati pa je izdelek, ki je nujen po vsakem čiščenju notranjosti in preprog za preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav zaradi vode ali vlage. Njegova edinstvena tehnologija, tudi zaradi encimov, razgraja organske ostanke, ki povzročajo neprijetne vonjave in njegove posebne molekule, ki se „ponovno aktivirajo“ na vlagi, in daje občutek, da je prostor ves čas čist.

Back to top