Sredstva za zunanje čiščenje in pripravo vozila

toglimoscerini

TOGLIMOSCERINI – odstranjevalec insektov

Učinkovito sredstvo za odstranjevanje insektov iz vozil. Je profesionalen artikel, ki zagotavlja visoko učinkovitost. Ne poškoduje nobene površine kot so plastika in guma.

UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju: črpalka: 20g, dozator: 4%, razpršilec 1:10- 1:15

Polish-&-protettivo

AKTIV-E POLISH & PROTETTIVO - polish in zaščita

Je inovativen izdelek 3-v-1 z dodanimi encimi: vosek, poliranje in zaščita. Vosek zagotavlja vodoodpornost in zaščito pred UV žarki ter kislim dežjem.

Encimi prodrejo v mikropore, odstranijo organsko umazanijo, kateri omogočajo dolgotrajnejšo  čistočo in sijaj. To je idealen izdelek, ki se uporablja po pranju vozila za vse, ki želijo dodaten sijaj in zaščito na vozilu.

gommanera-ke-185

GOMMANERA KE 185 - loščilo za avtoplatišče

Je večnamenski premaz za zunanje površine. Obnavlja sijaj plastičnih delov, gum, preprog in odbijačev; ne masti in ne poškoduje očiščenih delov.

UPORABA: Izdelek razredčimo z vodo v razmerju: 1:4 – 1:5, nato poškropimo površino ali jo premažemo s čopičem. Izdelek je naraven in varen za uporabo.

gommanera-superlux

GOMMANERA SUPERLUX - loščilo za avtoplašče

Zelo obstojen premaz (3-4 tedne) z svetlečim učinkom na pnevmatikah. Obnavlja sijaj plastičnih delov, gum, preprog in odbijačev. Izdelek odbija vodo. Sredstvo omenjene površine zlošči, obenem pa jih zaščiti pred UV žarki. Površino poškropimo ali jo premažemo s čopičem ali gobo.

UPORABA: Pripravljen za uporabo – izdelek se ne redči z vodo.

lustravax

LUSTRAVAX - zaščitni premaz za avtomobile

Izdelek na avtomobilu ustvari zaščitni sloj, ki ga varuje pred različnimi vremenskimi dejavniki, kot so kisli dež, sonce in sol. Ščiti plastiko karoserije in njene aluminijaste dele ter jih ohranja gladke z izjemnim svilnatim učinkom. Priporočamo redčenje maksimalno 1L izdelka v 25L vode. Nanašamo ga na pred tem temeljito očiščen avtomobil. Zaščitni sloj začne delovati 3 ure po nanosu.

magic-lux

MAGIC LUX - Premaz za vse plastične in gumijaste dele

Izdelek Magic Lux naredi zelo visok sijaj na površinah na katerih je nanešen, ob enem pa površino tudi zaščiti in ji povrne originalno barvo in visok sijaj. Nanesemo ga lahko tako na zunanje plastične in gumijaste dele kot tudi plastične in gumijaste dele v notranjosti vozila.

UPORABA: Nanesemo ga na površino brez redčenja z vodo.

Back to top