Voski

perfect-wax

PERFECT WAX - popolno sušenje

Vosek za popolno sušenje. Trojna moč voskanja in sušenja v enem, z vsebnostjo sublimatorjev svetlosti. Revolucionarni vosek, sušilec: zmanjša količino usedlin v vodi, zaradi česar voda lažje odteka in je hkrati odličen osvetljevalec. Lahko se uporablja z osmozno vodo. Učinkuje dvakrat hitreje kot katerikoli drug izdelek. Pomaga pri reševanju vaših težav. Dvojni učinek svetlosti.

wax

WAX

Inovativen vosek, saj kot prvi na svetu vsebuje naravne encime in bakterijsko osnovo. Wax ima sijoč učinek in učinek samosušenja ter še veliko drugih kombinacij lastnosti v samo eni formuli. Vsekakor nanos je zelo hiter in ne pušča mastnih sledi. Poleg tega ima takojšen učinek poliranja in odstrani neprijetne vonjave v vodi, katera je bila uporabljena za pranje vozila, hkrati jo tudi očisti z mikroorganizmi.

wax-aroma

WAX AROMA

Inovativen odišavljen vosek, saj kot prvi na svetu vsebuje naravne encime in bakterijsko osnovo. Wax aroma ima sijoč učinek in učinek samosušenja ter še veliko drugih kombinacij lastnosti v samo eni formuli. Vsekakor nanos je zelo hiter in ne pušča mastnih sledi. Poleg tega ima takojšen učinek poliranja in odstrani neprijetne vonjave v vodi, katera je bila uporabljena za pranje vozila, hkrati jo tudi očisti z mikroorganizmi.

quick-wax-eco

QUICK WAX ECO

Visoko zmogljiv avtomobilski vosek. Hitro razgradi vodni sloj, vodne kapljice pa hitro zdrsijo s površine. V poletnem času preprečuje madeže, ki jih pustijo vodne kaplje na avtomobilu

quick-wax-plus-pg

QUICK WAX PLUS PG

Ta izdelek je zelo učinkovit in koncentriran avtomobilski vosek. Hitro razgradi vodni sloj, vodne kapljice pa hitro zdrsijo s površine. V poletnem času preprečuje madeže, ki jih pustijo vodne kaplje na avtomobilu.

cera-brilliant

CERA BRILLIANT UV

Zelo učinkovit vosek s polirnim učinkom. Na vozilu naredi  visok sijaj ter plast, ki odbija vodo.Priporočljiva za vse, ki želijo imeti »zrcalni učinek« na svojem vozilu.  Ne vsebuje mineralna olja in ogljikovodiki.

nanopolish-foaming-b6-750

NANOPOLISH FOAMING B6 – peneče polirno sredstvo

Detergent z loščilnimi nano delci. Peneče polirno sredstvo z izjemno sijočim in zaščitnim dolgotrajnim učinkom. Laku podari izjemen lesk in ne vsebuje abrazivnih  sredstev. Svetujemo nadaljnjo obdelavo površine z izdelkom LUSTRAVAX.

 UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju 1:50.

Back to top