Sredstva za predpranje

 

 Enokomponentno predpranje

Perfect-wash

PERFECT WASH - popolno predpranje

Detergent za popolno predpranje. Močan kot vedno. Varnejši kot kadar koli prej. Perfect Wash vedno znova kaže, kaj vse zmore. Je izredno močan, njegova nova formula pa vam danes omogoča varnejšo uporabo. S svojim hitrim in močnim čiščenjem je več kot le predpranje: je najboljša rešitev za čiščenje. Dvojna moč čiščenja, varno in hitrejše čiščenje. Vsestransko uporaben.

emillient

EMOLLIENT - predpranje z encimi

Inovativen detergent za predpranje, ki poskrbi za vaše vozilo. Njegovo dvojno delovanje združuje čistilno moč z učinkovitostjo aktivnih encimov.

Takoj in temeljito očisti vozilo in druge zunanjie površine. Čiščenje je obstojneše zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. VDA-Formula zagotavlja,, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

super-car-cleaner

SUPER CAR CLEANER FLUIDO - sijoče predpranje

Visokokoncentriran detergent za peneče ročno predpranje, primeren za odstranjevanje vseh vrst umazanije. Uporablja se za čiščenje avtomobilov, kamionov, industrijskih vozil… Deluje zelo hitro in ne potrebujemo gobe. Poleti ne naredi nobene škode na vozilu, plastiki in ostalih delih.

UPORABA: Lahko ga uporabljamo tudi v penomatu. Detergent mešamo z vodo v razmerju: 1:50.

super-self

SUPERSELF - delikatno predpranje

Je zelo dober razmaščevalni detergent z močno čistilno močjo in peno, ki ga lahko uporabimo v loku za predpranje. Uporabimo ga z razpršilcem ali visokotlačno črpalko (samopostrežno). V poletnem času, lahko pride do oksidacije pri predpranju, detergent upočasnuje sušenje in na ta način zmanjšuje tveganje za škodo, lošči površino.

UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju: črpalka: 20g, dozator: 2%, razpršilec 1:50 – 1:80

super-lava-teli-mono-b

SUPER LAVA TELI MONO PLUS - Najmočnejjši enokomponentni detergent za predpranje

Je zelo dober razmaščevalni detergent z močno čistilno močjo in peno, ki ga lahko uporabimo v loku za predpranje. Uporabimo ga z razpršilcem ali visokotlačno črpalko (samopostrežno). V poletnem času, lahko pride do oksidacije pri predpranju, detergent upočasnuje sušenje in na ta način zmanjšuje tveganje za škodo, lošči površino.

UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju: črpalka: 20g, dozator: 2%, razpršilec 1:50 – 1:80.

poker

POKER - visoko peneči predpralni detergent

Visoko peneč detergent za predpranje, primeren za odstranjevanje vseh vrst umazanije. Uporablja se za čiščenje avtomobilov, kamionov, industrijskih vozil… Deluje zelo hitro in ne potrebujemo gobe. Za učinkovitejšo uporabo razpršite preparat od spodaj navzgor in ga z visokotlačno črpalko na enak način izperite.

UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju: črpalka: 10g, dozator: 2%, razpršilec 1:50.

shampoo-eco-fucsia

SHAMPOO COLOR ECO FUCSIA - Barvna pena

Izdelek za predpranje z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. S peno fuksije zagotovi sijaj in deluje antistatično. Primeren za čiščenje brez uporabe gobice, ne poškoduje barv in lakov.
UPORABA: Redčenje v črpalki: 20g dozator, 2% pršilnik, 1:50

 Dvokomponentno predpranje

turbo-wash

TURBOWASH E S LUX. - dvokomponentno predpranje

Dvokomponentna tekočina zelene barve. Hitro odstranjuje vse vrste umazanije, umazanijo raztaplja samo s kemično reakcijo, uporaba gobe ni potrebna. Čistilo je učinkovito tudi če je zelo razredčeno.

UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju: dozator: 2%, razpršilec 1:50 – 1:80.

super-lava-teli

SUPER LAVA TELI - dvokomponentno predpranje

Nova receptura, čistilo je posebej primerno za pranje tovornih vozil, cerad, motorjev, platišč… Ima antistatičen in polirni učinek. Zahvaljujoč visoki vsebnosti aktivnih sestavin odstranjuje skoraj vse težko odstranljive madeže (umazanije). Je samosušeč.

UPORABA: Detergent mešamo z vodo v razmerju: 1:50 – 1:80.

Back to top