Sredstva za poliranje vozil

fast_detailer

FAST DETAILER - Quick detailer

Hitro in učinkovito odstrani umazanijo in kontaminacijo iz površin ter zaščiti in navlaži površino.

UPORABA: Nanesite na površino in obrišite z mikro krpo.

VSEBINA: 750 ml

Grobe in srednje polirne paste

force_one

FORCE ONE - Zelo groba in brusilna polirna pasta

FORCE ONE je zelo groba brusilna polirna pasta. Njena zelo efektivna formula omogoča odstranitev zelo globokih prask in ris, kot tudi ostanke kislega dežja.

UPORABA: FORCE ONE nanesite na površino, ter jo obdelajte z grobim polirno gobico.

VSEBINA: 1000 gr.

all-in-one-black

ALL IN ONE BLACK - Univerzalna polirna pasta za temna vozila

Polirna pasta ALL IN ONE BLACK vsebuje napredno tehnologijo, ki samo z menjavo polirnih gobic spremeni delovanje od grobe do fine polirne paste. Z uporabo grobe polirne gobice ima polirna pasta učinek grobe paste, z uporabo srednje polirne gobice ima učinek srednje paste in z uporabo fine polirne gobice ima pasta ALL IN ONE BLACK učinek fine polirne paste

VSEBINA: 1000 gr.

all-in-one-white

ALL IN ONE WHITE - Univerzalna polirna pasta za svetla vozila

Polirna pasta ALL IN ONE WHITE vsebuje napredno tehnologijo, ki samo z menjavo polirnih gobic spremeni delovanje od grobe do fine polirne paste. Z uporabo grobe polirne gobice ima polirna pasta učinek grobe paste, z uporabo srednje polirne gobice ima učinek srednje paste in z uporabo fine polirne gobice ima pasta ALL IN ONE WHITE učinek fine polirne paste

VSEBINA: 1000 gr.

sratch-off

SCRATCH OFF - Srednja polirna pasta

Polirna pasta SCRATCH OFF vsebuje mikro tehnološko formulo, katera z lahkoto odstrani praske in matirane dele ter obdelani površini zagotavlja sijaj in dolgotrajno zaščito.

VSEBINA: 250 gr.

Fine in antihologramske polirne paste

polish-up

POLISH UP - Antihologramska pasta z učinkom sijaja

POLISH UP je polirna pasta na osnovi nanotehnologije, ki učinkovito odstrani učinek pajkove mreže (swirls) skupaj z ostalimi nepravilnostimi na laku vozila. Polirna pasta POLISH UP naredi visok sijaj in učinek ogledala na laku vozila.

UPORABA: Nanesemo na površino s pomočjo srednje/fine polirne gobice. Za učinek ogledala je potrebno površino obdelovati dlje časa.

VSEBINA: 1000 gr.

glossy-plus

GLOSSY PLUS - Visok sijaj in dolgotrajna zaščita

GLOSSY PLUS je polirna pasta z trojno funkcijo: polira, voska in daje dolgotrajno zaščito, katera naredi še višji sijaj in poskrbi tudi za izgled plastike, barve in kovine. Polirna pasta GLOSSY PLUS zagotavlja učinek ogledala na laku vozila, kot tudi dolgoročno odtekanje vode iz površine, hkrati zagotavlja UV zaščito pred soncem.

UPORABA: Lahko se nanese tudi ročno s pomočjo bombažne ali mikro krpe. Po nanosu počakajte nekaj sekund, nato zbrišite z mikro krpo.

VSEBINA: 1000 gr.

glossy

GLOSSY

Polirna pasta GLOSSY je revolucionaren 3v1 izdelek: neabrazivna polirna pasta, vosek in zaščita. Zagotavlja globok sijaj na laku vozila in plastiki zahvaljujoč kombinaciji voskov in nanopolimerov. Polirna pasta GLOSSY ščiti vsako površino in zagotavlja odtekanje vode iz površine.

UPORABA: Lahko se nanese ali z mašino kot tudi ročno s pomočjo bombažne ali mikro krpe. Po nanosu počakajte nekaj sekund, nato zbrišite z mikro krpo.

VSEBINA: 1000 gr.

Ostalo

al-x

AL-X - Polirna pasta za kovino

Polirna pasta AL-X, ki vsebuje mikro nanopolimere, kateri z lahkoto odstranijo praske, mat površino in razne madeže na aluminiju, medenini, kromu, nerjavečem jeklu itd. AL-X zagotavlja spektakularen sijaj z zaščito na obdelanih površinah.

UPORABA: Nanesite malo količino AL-X na bombažno ali mikro krpo ali na polirno gobico, ter nanesite na površino z krožnjimi gibi in krožite dokler površina ne absorbira izdelka. Priporočamo dodaten nanos polirne paste GLOSSY za doseg zelo visokega sijaja in zaščite.

VSEBINA: 250 gr.

Back to top