Sredstva za čiščenje platišč

 

fraber-cistilo-za-platisca-red-wheel

Red Wheel - Detergent za čiščenje platišč z barvnim indikatorjem

Sredstvo za čiščenje platišč in za odstranjevanje rje s posebnim vizualnim učinkom. Izdelek brez kislin je visoko učinkovit proti oblogam in rji na platiščih, ter na karoseriji ali na drugih površinah, npr.: marmorju in betonu. Njegova energična formula deluje na železove mikrodelce in spremeni barvo, ki postane vijolična.
Način uporabe: razpršite nerazredčen izdelek za obdelavo kovinskih površin, na katerih je prisotna rja, ali pa z vodo razredčen izdelek do razmerja 1:1 – 1:2 za obdelavo površin na katerih so prisotni le železovi delci. Počakajte, da začne tekočina reagirati in da spremeni barvo v vijolično. Nato obilno izperite z vodo. V primeru občutljivih površin svetujemo, da izdelek prej vedno testirate na majhnem delu površine in ga šele nato uporabite.
lega

LEGA - EvoEncimi

Povsem nov detergent za platišča. Njegova formula je izboljšana z encimi, manj kemikalijami in z več naravnimi sestavinami, ki zagotovljajo odlične rezultate.

Takojšnje in temeljito čiščenje platišč. Obstojnejše čiščenje zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. VDA-Formula zagotavlja, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

lega-concentrato

LEGA CONCENTRATO - čistilo za platišča

Detergent za čiščenje vseh vrst platišč z veliko močjo čiščenja. Umazanijo odstranjuje brez uporabe gobe.

UPORABA: Redčenje: črpalka 20 gr, dozator 10%, razpršilec 1:5.

OPOZORILO: V vročih poletnih dneh je priporočljivo platišča najprej zmočiti z vodo

super-lega

SUPER LEGA - Detergent za čiščenje platišč

Alkalno čistilno sredstvo za čiščenje platišč. Trenutno najboljši detergent proizvajalca Fraber. Zelo učinkovito čisti nečistočo iz vseh vrst platišč, vendar ne poškoduje platišč.

UPORABA: Izdelek mešamo z vodo, v razmerju: Razpršilec: 1:12, dozator 5%, črpalka 7gr.

super-alunet

SUPER ALLUNET NEW - Sredstvo za čiščenje aluminija

Močan detergent za čiščenje aluminijastih površin, platišč in rezervoarjev. Zaradi svojih lastnosti je izredno primeren za čiščenje cistern iz nerjavne pločevine, aluminijastih letev ter plastičnih delov.

UPORABA: Dozator: 4%, razpršilec 1:25

super-alunet

SUPER ALLUNET - Sredstvo za čiščenje aluminija

Močan kislinski detergent za čiščenje aluminijastih površin, platišč. Zaradi svojih lastnosti je izredno primeren za čiščenje cistern iz nerjavne pločevine, aluminijastih letev ter plastičnih delov.

UPORABA: Dozator: 4%, razpršilec 1:25

Back to top