LINIJA EVOENCIMOV – učinkoviti in okolju prijazni detergenti

 

Podjetje Fra-Ber je eno vodilnih podjetij na področju inovativnih rešitev pri čiščenju vozil, hkrati pa tudi vodilno globalno podjetje v smislu BIO-inovacij pri proizvodnji detergentov, ki temeljijo na bazi encimov. Najnovejša novost, ki so jo pripravili na podlagi encimov in mikrobov je EKO-linija. Izdelki so bolj obstojni in bolj učinkoviti, poleg tega pa je pranje veliko bolj higiensko. Prednost nove EKO-linije je visoka raven učinkovitosti čiščenja z zelo malo vplivi na okolje. Natotehnologija odstrani trdovratno umazanijo, organske snovi in neprijetne vonjave. Poleg tega so izdelki lažje biorazgradljivi in ekološko bolj prijazni naravi. Encimi prodrejo globoko v pore in očistijo tudi organske ostanke, ki z prostim očesom niso vidni.

LINIJA »EVOENZYMES« :
• Zagotavlja takojšno in trdovratno čiščenje vozila in drugih zunanjih površin.
• Odstrani neprijetne vonjave.
• Zaščiti površino vozila.
• Hitro razgradljiva.
• Pridobljena iz obnovljivih virov energije.
• Nežna tudi do tkanin.
• Ne poškoduje občutljivih plastični in aluminijasti delov.

preself-aroma

PRE-SELF AROMA

Specifičen odišavljen detergent za samopostrežne avtopralnice, ki vsebuje aktivne encime. Zaradi tega Pre-self aroma zmanjša vpliv na okolje in zagotovi visoko čistilno moč.

Takojšnje in temeljito čiščenje vozil in drugih zunanjih površin. Obstojnejše čiščenje zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolno biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. VDA-Formula potrjuje, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli. Čudovit svež in čist vonj bo presenetil vaše stranke.

emillient

EMOLLIENT

Inovativen detergent za predpranje, ki poskrbi za vaše vozilo. Njegovo dvojno delovanje združuje čistilno moč z učinkovitostjo aktivnih encimov.

Takoj in temeljito očisti vozilo in druge zunanjie površine. Čiščenje je obstojneše zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. VDA-Formula zagotavlja,, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

foam-aroma

FOAM AROMA

Odišavljen penast detergent, ki temelji na encimih. Čisto nova kombinacija čistilnih rešitev, ki združuje detergent z encimi in naravnimi bakterijami.

Takojšnje in temeljito čiščenje vozil in drugih zunanjih površin. Obstojnejše čiščenje zahvaljujoč aktivni peni, ki je zelo enostavna za spiranje in deluje tudi kasneje po nanosu izdelka. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. Pomaga čistiti vodo in cirkulacijo, saj vsebuje naravne bakterije, ki hranijo vodo. VDA-Formula zagotavlja, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

wax

WAX

Inovativen vosek, saj kot prvi na svetu vsebuje naravne encime na bakterijski osnovi. Wax ima sijoč učinek in učinek samosušenja ter še veliko drugih kombinacij v samo eni formuli. Nanesemo ga zelo hitro in ne pušča mastnih sledi. Poleg tega ima takojšen učinek poliranja. Odstrani neprijetne vonjave v vodi, katera je bila uporabljena za pranje vozila in jo hkrati tudi očisti z mikroorganizmi.

Bleščeč takojšen učinek loščenja za vozila in druge zunanje površine, kot so plastični deli in odbijači. Obstojnejša zaščita, saj ne pušča mastnih sledi. Deluje tudi po nanosu, ter ščiti lak vozila pred agresivnimi vplivi. Zahvaljujoč edinstveni formuli posuši vozilo, zelo dobro tudi pri osmozni vodi. Porabi manj vode, ker vsebuje encime, ki razgradijo vodni kamen, olje in maščobe. Pomaga očistiti vodo in cirkulacijo, ker vsebuje naravne bakterije, ki hranijo vodo. VDA-Formula zagotavlja, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

Brush

BRUSH

Inovativen detergent za čiščenje vseh vrst vozil. Deluje kot pred vosek in hkrati tudi ščiti avtopralnico.

Takojšnje in temeljito čiščenje vozil in drugih zunanjih površin. Z nanosom detergenta dosežemo boljše izpiranje in čistočo krtač, ter hkrati podaljšamo uporabnost krtač. Ščetke so bolj mehke in čiste.Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. Pomaga čistiti vodo in cirkulacijo, saj vsebuje naravne bakterije, ki hranijo vodo. VDA-Formula zagotavlja,, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

wax-aroma

WAX AROMA

Inovativen odišavljen vosek, saj kot prvi na svetu vsebuje naravne encime in bakterijsko osnovo. Wax aroma ima sijoč učinek in učinek samosušenja ter še veliko drugih kombinacij lastnosti v samo eni formuli. Vsekakor nanos je zelo hiter in ne pušča mastnih sledi. Poleg tega ima takojšen učinek poliranja in odstrani neprijetne vonjave v vodi, katera je bila uporabljena za pranje vozila, hkrati jo tudi očisti z mikroorganizmi.

Bleščeč takojšen učinek loščenja za vozila in druge zunanje površine, kot so plastični deli in odbijači. Obstojnejša zaščita, saj ne pušča mastnih sledi in deluje tudi po nanosu, ter ščiti lak vozila pred agresivnimi vplivi. Posuši vozilo, zahvaljujoč edinstveni formuli, zaradi katere je odličen rezultat pri osmozni vodi. Porabi manj vode, saj vsebuje encime, ki razgradijo vodni kamen, olje in maščobe. Pomaga čistiti vodo in cirkulacijo, saj vsebuje naravne bakterije, ki hranijo vodo. VDA-Formula zagotavlja, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli. Čudovit svež in čist vonj bo presenetil vaše stranke.

lega

LEGA

Povsem nov detergent za platišča. Njegova formula je izboljšana z encimi, manj kemikalijami in z več naravnimi sestavinami, ki zagotovljajo odlične rezultate.

Takojšnje in temeljito čiščenje platišč. Obstojnejše čiščenje zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. VDA-Formula zagotavlja, da ne poškoduje občutljivih avtomobilskih delov, kot so plastični in aluminijasti deli.

lava-interni-b-aroma

LAVA INTERNI B AROMA

Inovativen odišavljen izdelek za čiščenje tkaninastih površin v vašem vozilu. Kombinira čistilno moč z ekskluzivno tehnologijo encimov, ki stisne vlakna… s tem se oživijo barve in odstranijo neprijetne vonjave.

Odstrani vso umazanijo iz tkanin in z hitrim učinkom sušenja tudi posuši tkanino. Takoj in temeljito očisti tkanino. Obstojnejše čiščenje zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. Čudovit svež in čist vonj bo navdušil vaše stranke

Deotex-aroma

DEOTEX AROMA

Deotex Aroma je zelo učinkovit osvežilec zraka in eliminator vonja. Encimi, katere vsebuje odstranijo neprijetne vonjave in jih ne le prekrijejo. Encimi razgradijo organske umazanije, kot so kri, mleko, ostanki hrane,  znoj, vonj po živalih in še mnoge druge neprijetne vonjave. Deotex aroma je sestavljena iz posebne formule z encimi, ki se  aktivirajo s vlago ali vodo in zaradi tega zagotavlja dolgo življenjsko dobo in občutek čistosti.

Back to top