FRABER – Hobby program

vera-pelle

VERA PELLE – čistilo za usnje

Profesionalno sredstvo za čiščenje usnjenih sedežev vozil. Zagotavlja prijeten vonj in je prijazen do usnja. Uporabljamo ga na vseh vrstah usnja. Po čiščenju se priporoča še nega usnja z CREMA PELLE.

Vsebina:  750 ml

crema-pelle

CREMA PELLE – krema za usnje 

Poseben proizvod za nego usnja, ki mu povrne mehkobo in elastičnost. Svetujemo vam uporabo kreme za usnje po temeljitem čiščenju površin s pomočjo izdelka VERA PELLE.

Vsebina:  750 ml

deotex

DEOTEX – nevtralizator vonja

Uporablja se za odstranjevanje neprijetnega vonja iz vseh vrst površin. Ima dezinfekcijski učinek. Idealen za odstranjevanje neprijetnega vonja v avtomobilu, na obleki… Učinkovito odstranjuje vonje po tobaku, dimu, živalih, kuhanju, na vseh tkaninah. Ne pušča sledi.

Vsebina:  750 ml

gommalux-750

GOMMALUX – loščilo za pnevmatike

Koncentrirano sredstvo za nego in čiščenje gumijastih površin. Ne pušča mastnih madežev. Zagotavlja visoki sijaj z dolgotrajnim delovanjem. Barvo neguje in varuje. Vsebuje naravne elemente in je okolju prijazen.

Vsebina: 1000 ml, 750 m

lega-750

LEGA – čistilo za platišča

Posebej primerno za čiščenje platišč. Očisti brez dotika. Da nov in svetleč videz. Naredi zaščitni antioksidantni film, prav tako deluje na umazanijo zavornih oblog, zavornih ploščic in podvozja.

Vsebina: 750 ml

pulitutto

PULITUTTO 3 IN 1 – univerzalno čistilo

Univerzalno sredstvo za čiščenje vseh površin in notranjosti vozila. Uporabljamo ga na plastiki, tkaninah in kovinah. Se hitro suši, zagotavlja prijeten vonj in ne pušča sledi.

Vsebina:  1000 ml, 750 ml

toglimoscerini-750

TOGLIMOSCERINI – odstranjevalec insektov

Učinkovito sredstvo za odstranjevanje insektov iz vozil. Je profesionalen artikel, ki zagotavlja visoko učinkovitost. Ne poškoduje nobene površine kot so plastika in guma.

Vsebina: 750 ml

bersolux

BERSOLUX – čistilo za pranje vozil

Nevtralni detergent za pranje vozil in trdih površin na splošno. Z visoko koncentracijo aktivnih sestavin je primeren za katerokoli vrsto laka z loščilnim in samosušilnim učinkom.

Vsebina:  1000 ml

super-lava-teli-mono

SUPER LAVATELI MONO – Čistilo za pranje vozil, cistern in ponjav

Visokokakovostno čistilno sredstvo, namenjeno hitremu pranju avtomobilov, tovornjakov, cistern in ponjav. Globinsko očisti smog in tudi najbolj trdovratno umazanijo ter mastne madeže.

Vsebina:  1000 ml

lustravax-1000

LUSTRAVAX – zaščitni premaz za vozila

Izdelek na avtomobilu ustvari zaščitni sloj, ki ga varuje pred različnimi vremenskimi dejavniki, kot so kisli dež, sonce in sol. Ščiti plastiko karoserije in njene aluminijaste dele ter jih ohranja gladke z izjemnim svilnatim učinkom.

Vsebina:  1000 ml

nanopolish-foaming-b6-750

NANOPOLISH FOAMING B6 – peneče polirno sredstvo

Z loščilnimi nano delci. Peneče polirno sredstvo z izjemno sijočim in zaščitnim dolgotrajnim učinkom. Laku podari izjemen lesk in ne vsebuje abrazivnih  sredstev. Svetujemo nadaljnjo obdelavo z izdelkom LUSTRAVAX.

Vsebina:  1000 ml

nanotech-1000

NANOTECH CHERRY –  visoko učinkovit vosek

Visoko učinkovit vosek z esencialnimi olji , ki daje avtomobilu lesk in sijaj brez maščenja. Karoserija bo sijoča, gladka na dotik, ter zaščitena bolje kot s katerim drugim izdelkom.

Vsebina:  1000 ml

gommalux-250

GOMMALUX – loščilo za pnevmatike

Koncentrirano sredstvo v spreju za nego in čiščenje gumijastih površin. Ne pušča mastnih madežev. Zagotavlja visok sijaj z dolgotrajnim delovanjem. Barvo neguje in varuje.

Vsebina: 400ml, 250 ml

lucida-250-400

LUCIDA – sijaj sprej za armaturo 

Negovalno sredstvo za lesk armatur, plastičnih oblog in lesa. S svojim antistatičnem in dezinfekcijskim učinkom odstranjuje prah in neprijetne vonjave ter za seboj pušča prijetne vonjave.

Vsebina:  600ml, 250 ml

profumauto-250

PROFUMAUTO – osvežilec notranjosti vozila

Osvežilec v spreju za osvežitev avtomobilov in prostorov, ki daje dober in dolgotrajen vonj. Njegova formula odpravlja in preprečuje nastajanje smradu in plesni. Osveži in odišavi prostore, povsod kjer je potrebna največja higiena.

Vsebina:  250 ml

pulistofa

PULISTOFA – čistilo notranjosti vozila

S svojo posebno penasto formulo temeljito čisti tapisone, sedežne prevleke in površine iz tekstila, ne da bi za seboj puščal sledi.

Vsebina:  600 ml

reflex

DETERGENTE VETRI REFLEX – čistilo avtomobilskega stekla

Detergent v spreju za čiščenje avtomobilskega stekla Zagotavlja odlično vidljivost in maksimalno varnost. Odstranjuje nikotinske obloge, maščobe, prah, smog itd in ne pušča sledi. Reflex je primeren tudi za stekla , ogledala, lakirane površine, plastične plošče itd.

Vsebina:  400 ml, 250 ml

pulitutto-250

PULITUTO 3 IN 1 – univerzalno čistilo

Univerzalno sredstvo za čiščenje vseh površin in notranjosti vozila. Uporabljamo ga na plastiki, tkaninah in kovinah. Se hitro suši, zagotavlja prijeten vonj in ne pušča sledi.

Vsebina:  250 ml

scogli-catrame-250

SCIOGLI CATRAME – sprej za odstranjevanje katrana

Odstranjuje vse trdovratnejše madeže kot so masti, katran in smole. Primeren je tudi za odstranjevanje nalepk.

Vsebina: 250 ml

DEGHIACCIANTE

DEGHIACANTE – odmrzovalec stekel

Učinkovito in takoj odstrani led iz vseh površin. Ne poškoduje plastike in gume. Ni masten in ne pušča sledi.

Vsebina: 250 ml

double-skin

DOUBLE SKIN – nanotehnološka zaščita vseh vrst blaga

Double Skin ustvari dolgotrajno tanko oblogo, ki materialu omogoča, da diha, hkrati zapre vlakna in preprečuje vdor umazanije.

Vsebina: 600 ml

Back to top