FRABER – Aktiv-E linija

Polish-&-protettivo

POLISH & PROTETTIVO –  Polish in zaščita

Je inovativen izdelek 3-v-1 z dodanimi encimi: vosek, poliranje in zaščita. Vosek zagotavlja vodoodpornost in zaščito pred UV žarki ter kislim dežjem.
Encimi prodrejo v mikropore, odstranijo organsko umazanijo, kateri omogočajo dolgotrajnejšo  čistočo in sijaj. To je idealen izdelek, ki se uporablja po pranju vozila za vse, ki želijo dodaten sijaj in zaščito na vozilu.

Vsebina: 750 ml

Shampoo-&-cera

SHAMPOO & CERA – Šampon z voskom

Je inovativen koncentriran proizvod z dodanimi encimi, ki razgrajujejo najbolj trdovratne organske umazanije.
Zahvaljujoč svoji formuli, ki omogoča sušenje in učinek voskanja.Na laku naredi zaščito pred prahom in dežjem. Njegova edinstvena formula zagotavlja varno uporabo na katerem koli delu karoserije in na vseh vrstah barvah.

Vsebina: 1000 ml

Toglimoscerini

TOGLIMOSCERINI – Odstranjevalec insektov

Aktiv-E Toglimoscerini je idealen izdelek z dodanimi encimi, ki razgrajujejo organske ostanke, ki jih naredijo insekti in komarji in encimi omogočajo, da jih lahko varno in hitro odstranijo.
Njegova posebna formula zagotavlja varno uporabo na vseh delih karoserije in barvah.

Vsebina: 750 ml

Polish-&-protettivo

DEOTEX – Osvežilec prostora

Aktiv-E Deotex je deodorant in odstranjevalec vonja z dodanimi encimi, ki poskrbijo za odpravo vonja hrane, tobaka, bruhanja in urina. Odstrani vse neprijetne vonjave in razgrajuje umazanijo ter hkrati sprošča čist vonj. Edinstvena formula z dodanimi encimi zlahka očisti sedeže, preproge, odeje, sedežne garniture, preproge ter plastike. Njegove posebne molekule odpravijo neprijetne vonjave in razgradijo organsko umazanijo

Vsebina: 750 ml

Lucidacruscotti

LUCIDA CRUSCOTTI – Spray za armaturo

Je mešanica istilnih snovi z dodanimi encimi, ki neguje, zaščiti in odpravi neprijetne vonjave iz površin, hkrati pa ohranja barvo in prvotni videz.
Njegove posebne encimske molekule prodrejo v plastične dele in odpraviti še tako neprijetne vonjave in razgradijo organsko umazanijo. Ščiti armaturno ploščo in plastične dele pred UV žarki.

Vsebina: 600 ml

Back to top