Marta la farfalla

Marta la farfalla – dolgo obstojen dišeči metulj

Edinstvena dolgo obstojna dišava za prostore in avtomobile z dragocenimi italijanskimi in francoskimi escencami. Zahvaljujoč svojemu patentiranemu dizajnu omogoča daljšo obstojnost in boljšo razpršenost dišave v prostoru.

marta-la-farfalla-jagoda

JAGODA

Prijetna domišljijska in sadna barvna ureditev se ponaša z občutljivim jedrom z vonjem jagode in divje jagode, ki imajta vztrajen in prekrivajoč vonj. Sestava temelji na sladkih in izrazitih sadnih poudarkih iz jagod in divjega sadja, ki prinaša mlad, lep in vesel značaj dišave.

marta-la-farfalla-silver-water

SILVER WATER

Je sveža in športna, energična in dinamična dišava, ki takoj posreduje občutek svežine, je izredno intenzivna zahvaljujoč vodnemu vonju, ki spominja na vonj morja. Izbruh energije naj se igra s vašim umom in naj doseže irske pokrajine, občudujte svinčeno morje, ki odraža irsko nebo v jesenskemu dnevu.

marta-la-farfalla-vanilija

VANILIJA & INGVER

Provokativen vonj izvira iz kombinacije sladkih arom vanilije in ostrega značaja ingverja. Idealna kombinacija dveh kontrastnih arom: vanilja z mehkobo gre dobro skupaj z močnim okusom ingverja, ki nosi predlog oddaljene zemlje in nezmotljivega orientalskega okusa. Občutljiv in hkrati vztrajen vonj.

marta-la-farfalla-sicily

SICILY

Pojavi se vonj po citrusu, ki se sprošča intenzivno, prekinjajo pa ga veseli poudarki sadnih arom, ki spominjajo na Sredozemsko razigranost. Živahna in močna dišava, ki spominja na odprt prostor z neskončnimi vrstami citrusov. Dominira vonj pomaranče, najslajše od citrusov, obogaten s ostro in svežo aromo limone.

marta-la-farfalla-black-orchid

ČRNA ORHIDEJA

V cvetličnem šopku prevladuje vonj črne orhideje, ki izloča intenzivno in prodorno dišavo. Eleganten cvet je čist in prefinjen, ki nas popelje skozi vonj v osrčje Daljnega vzhoda, vzdušje je pravljično in čarobno. Dišava je mešanica nenavadnih dišav, ki odlikujejo vrhunski vonj z intenzivnim in močnim značajem.

marta-pink-roses1

PINK ROSES

Osvežilen  vonj po vrtnicah
marta

MARTA LA FARFALLA HOME VANILLA&GINGER

Dišeče palčke z vonjem vanilije in ingverja za vaš dom.
martaa

MARTA LA FARFALLA HOME BLACK ORCHID

Dišeče palčke z vonjem črne orhideje za vaš dom.
marta_spray

MARTA LA FARFALLA SPRAY

Marta La Farfalla v spreju: enostavna za uporabo, udobna za shranjevanje v avtomobilu in pripravljena za uporabo v vsaki situaciji.
Je odlična rešitev za hitro osvežitev avtomobila in prijeten vonj tekstila.
Vsebina: 150 ml
Back to top